De daily lives fotoreportages gaan op zoek naar de eigenheid en het karakter van bewoners in wijken of steden die me om diverse redenen inspireerden.

De Braemblokken in de Antwerpse wijk het Kiel zijn van een bijzondere architectuur. Door Renaat Braem in de jaren vijftig van de 20e eeuw ontworpen wooneenheden doen anno 2016 dienst als sociale woningen. Ze blijven een bijzondere sfeer uitstralen en ik ging op zoek naar de dagelijkse levens van de mensen die er wonen.

Sarajevo is een stad die me nooit heeft losgelaten toen ik er in 2014 voor de eerste keer met mijn motor binnen reed. De stad beleefde een gruwelijke geschiedenis waarbij mensen van mijn leeftijd als tieners een burgeroorlog meemaakten. In de stad heerst nog steeds een aparte sfeer maar de bewoners die ik ontmoette zijn stuk voor stuk vriendelijke en spontane mensen. In 2017 ging ik terug met het doel hun verhalen te horen en Sarajevo op een mooie manier in beeld te brengen aan de hand van het warme karakter van haar bewoners.